Nepečený BeBe koláč s kokosom

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tento koláčik ma naučila mamina :) Už si ani neviem predstaviť vianoce bez nehoPeter
Nepečený BeBe koláč s kokosom
Kuchár/ka: Peter
videní 612
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 balenie BeBe keksy (2x biele, 2x kakové)
350 g Hera
2 balíček Zlatý klas
2 balíček Vanilkový cukor
6 PL Cukor práškový
0.6 l Mlieko
200 g Kokosová múčka (na obalenie)
Postup prípravy pre Nepečený BeBe koláč s kokosom
  1. 1

    Pripravíme si puding zlatý klas. Pol litra studeného mlieka zmiešame v hrnci s vanilkovým cukrom a privedieme k varu. Zatiaľ čo sa mlieko zohrieva do zvyšného mlieka (studeného) rozmiešame zlaté klasy. Keď mlieko vrie stíšime plameň na najslabší a pomaly za miešania vlievame mlieko s klasom. Miešame cca 2 minúty a odstavíme nech úplne vychladne. (ja puding ešte miešam, nech sa mi na ňom nevytvorí šupka).

  2. 2

    HERU (aspoň 2 hodinky vytiahnutú z chladničky) miešame v miske tak, že do nej pomaly vsypujeme a vmiešavame práškový cukor. Ak je puding vychladnutý, zmiešame ho s pripravenou herou, kým si nevyrobíme peknú plnku.

  3. 3

    Keksíky natierame z jednej strany a lepíme na seba biely - tmavý, až kým si neurobíme cca 2 až 3 (cca 15 cm dlhé) vláčiky. Tie nakoniec potrieme vrstvou plnky z každej strany a strúhaným kokosom.

  4. 4

    Treba nechať odstáť cez noc v chladničke. Pre efekt odporúčam krájať šikmo aby sme vytvorili farebný efekt.Odporúčam.. je veľmi dobrý a chutný S láskou Peťo :)

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Domáce Housky alebo žemle
Nepečený Bingo Koláč
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Pečené lekvárové buchty
Langoše z jogurtového cesta
Domáce hot - dogy
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob
Ryba na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf