Jablkový hnetený

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2410
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Múka hladká
250 g Múka hrubá
200 g Cukor kryštálový
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
3 KS Vajce
250 g Maslo
1 Kg Jablko
Postup prípravy pre Jablkový hnetený
  1. 1

    Očistené jablká nastrúhame na hrubo a trocha ich podusíme v hrnci. Podľa chuti pridáme kryštálový cukor a trocha mletej škorice.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Zapekaný karfiol
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Čokoládovo - brusnicová torta
Kysnuté buchty
Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Pivovarská bašta s cestovinami
Tvarohové šišky
Zemiakové placky plnené Hermelínom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf