Jablkový hnetený

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2802
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Múka hladká
250 g Múka hrubá
200 g Cukor kryštálový
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
3 KS Vajce
250 g Maslo
1 Kg Jablko
Postup prípravy pre Jablkový hnetený
  1. 1

    Očistené jablká nastrúhame na hrubo a trocha ich podusíme v hrnci. Podľa chuti pridáme kryštálový cukor a trocha mletej škorice.

  2. 2

    Pripravíme si cesto. Múku hladkú aj hrubú spolu s kypriacim práškom do pečiva preosejeme na dosku, pridáme kryštálový cukor a trocha to spolu premiešame. Pridáme maslo alebo palmarin - mne sa lepšie pracuje, keď si maslo postrúham na jemnej strane strúhadlá, pridáme vajíčka a zhnetieme si cesto.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Sex na tanieri ako výborný koláč
Francúzky toast
Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Španielske vtáčky
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Mini langoše
Špagety s mletým mäsom a olivami
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie