Rýchly jablkový bochník

Hodnotenie (3.3/5)
3
Čas prípravy
75 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 939
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce
0.5 hrnček Cukor kryštálový
1 hrnček Múka polohrubá
3 KS Jablko
Vrchné pásy bochníka
Množstvo Ingrediencia
50 gHera
60 gCukor práškový (plus na posypanie)
60 gMúka hladká
60 gMúka polohrubá
1 ČLKypriaci prášok do pečiva
1 ČLVanilkový cukor
Postup prípravy pre Rýchly jablkový bochník
  1. 1

    Vajíčka a cukor zmiešame a vyšľaháme do penista. Pridáme múku. Okrúhlu formu na pečenie si vymastíme a vymúčime.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Taliansko bulharské rizoto
Plnená kuracia roláda
Šalátová polievka s vajíčkom
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Šuhajdy s orechovou plnkou
Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf