Rýchly jablkový bochník

Hodnotenie (3/5)
2
Čas prípravy
75 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 594
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce
0.5 hrnček Cukor kryštálový
1 hrnček Múka polohrubá
3 KS Jablko
Vrchné pásy bochníka
Množstvo Ingrediencia
50 gHera
60 gCukor práškový (plus na posypanie)
60 gMúka hladká
60 gMúka polohrubá
1 ČLKypriaci prášok do pečiva
1 ČLVanilkový cukor
Postup prípravy pre Rýchly jablkový bochník
  1. 1

    Vajíčka a cukor zmiešame a vyšľaháme do penista. Pridáme múku. Okrúhlu formu na pečenie si vymastíme a vymúčime.

  2. 2

    Nastrúhame si jablká a pridáme do nich škoricový cukor. Do formy vlejeme cesto a na vrch dáme nastrúhané jablká.

  3. 3

    Postup na pásy bochníka: Všetky ingrediencie zmiešame a vytvoríme cesto. Cesto si rozvaľkáme a nakrájame pásiky široké cca 1,5 cm. Tieto pásiky potom poukladáme do formy na nastrúhané jablká.

  4. 4

    Pečieme cca 45 minút. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Marinované kuracie prsia
Bravčové soté po temešvársky
Kotlikový guľáš hovädzí bravčový
Morčacie stehno na zeleninke
Jednoduchý jahodový koláč
Zemiakový šalát s domácou majonézou
Kakaovo-škoricové osie hniezda
Omeleta so šunkou
Cuketové rezy
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf