Rýchly jablkový bochník

Hodnotenie (3/5)
2
Čas prípravy
75 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Rýchly jablkový bochník
Kuchár/ka: Mária
videní 318
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce
0.5 hrnček Cukor kryštálový
1 hrnček Múka polohrubá
3 KS Jablko
Vrchné pásy bochníka
Množstvo Ingrediencia
50 gHera
60 gCukor práškový (plus na posypanie)
60 gMúka hladká
60 gMúka polohrubá
1 ČLKypriaci prášok do pečiva
1 ČLVanilkový cukor
Postup prípravy pre Rýchly jablkový bochník
  1. 1

    Vajíčka a cukor zmiešame a vyšľaháme do penista. Pridáme múku. Okrúhlu formu na pečenie si vymastíme a vymúčime.

  2. 2

    Nastrúhame si jablká a pridáme do nich škoricový cukor. Do formy vlejeme cesto a na vrch dáme nastrúhané jablká.

  3. 3

    Postup na pásy bochníka: Všetky ingrediencie zmiešame a vytvoríme cesto. Cesto si rozvaľkáme a nakrájame pásiky široké cca 1,5 cm. Tieto pásiky potom poukladáme do formy na nastrúhané jablká.

  4. 4

    Pečieme cca 45 minút. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Syrové špagety s nivou a cesnakom
Kuracie s hranolkami
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Cuketové krokety so zemiakovou kašou
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Domáce hot - dogy
Bravčové s kolienkami
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf