Rýchly jablkový bochník

Hodnotenie (3.3/5)
3
Čas prípravy
75 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1219
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce
0.5 hrnček Cukor kryštálový
1 hrnček Múka polohrubá
3 KS Jablko
Vrchné pásy bochníka
Množstvo Ingrediencia
50 gHera
60 gCukor práškový (plus na posypanie)
60 gMúka hladká
60 gMúka polohrubá
1 ČLKypriaci prášok do pečiva
1 ČLVanilkový cukor
Postup prípravy pre Rýchly jablkový bochník
  1. 1

    Vajíčka a cukor zmiešame a vyšľaháme do penista. Pridáme múku. Okrúhlu formu na pečenie si vymastíme a vymúčime.

  2. 2

    Nastrúhame si jablká a pridáme do nich škoricový cukor. Do formy vlejeme cesto a na vrch dáme nastrúhané jablká.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Fazuľový guláš z údeným mäsom
Kôprová polievka
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Džatky domáce ako od babky
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Pečený bravčový bôčik
Filet z lososa na hráškovom pyré
Španielske vtáčky
Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie