Smotanové rezy

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2001
01.06.2018
Cesto
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce prepeličie
200 g Cukor práškový
200 g Múka hladká
100 ml Olej
10 PL Horúca voda
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
Krém
Množstvo Ingrediencia
1 lMlieko
3 balíčekZlatý klas
250 gCukor kryštálový
1 plechovkaMarhuľový kompót (väčšie balenie - môže byť aj iné ovocie)
2 kelímokKyslá smotana
2 PLCukor práškový
Postup prípravy pre Smotanové rezy
  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom do penista a pridáme olej, vodu, múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Upečieme.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Jahodové rezy so smotanovým krémom
Tradičné bryndzové halušky
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Plnené gazdovské zemiaky
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Morčacie stehno na zeleninke
Plnený chlieb
Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf