Smotanové rezy

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Smotanové rezy
Kuchár/ka: Mária
videní 731
01.06.2018
Cesto
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce prepeličie
200 g Cukor práškový
200 g Múka hladká
100 ml Olej
10 PL Horúca voda
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
Krém
Množstvo Ingrediencia
1 lMlieko
3 balíčekZlatý klas
250 gCukor kryštálový
1 plechovkaMarhuľový kompót (väčšie balenie - môže byť aj iné ovocie)
2 kelímokKyslá smotana
2 PLCukor práškový
Postup prípravy pre Smotanové rezy
  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom do penista a pridáme olej, vodu, múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Upečieme.

  2. 2

    Z mlieka, cukru a zlatých klasov uvaríme hustý puding. Do vychladnutého vmiešame smotany. Na cesto natrieme vrstvu lekváru a naň krém. Na krém poukladáme ovocie a nato vyšľahanú šľahačku.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové karé na hrášku
Karfiolová polievka
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Ryžové placky
Skvelá jemná kuracia omáčka
Banánovo čučoriedkové toasty
Plnená kapusta - holúbky
Čokoládové lasagne
Losos bylinkovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf