Smotanové rezy

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1404
01.06.2018
Cesto
Množstvo Ingrediencia
4 KS Vajce prepeličie
200 g Cukor práškový
200 g Múka hladká
100 ml Olej
10 PL Horúca voda
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
Krém
Množstvo Ingrediencia
1 lMlieko
3 balíčekZlatý klas
250 gCukor kryštálový
1 plechovkaMarhuľový kompót (väčšie balenie - môže byť aj iné ovocie)
2 kelímokKyslá smotana
2 PLCukor práškový
Postup prípravy pre Smotanové rezy
  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom do penista a pridáme olej, vodu, múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Upečieme.

  2. 2

    Z mlieka, cukru a zlatých klasov uvaríme hustý puding. Do vychladnutého vmiešame smotany. Na cesto natrieme vrstvu lekváru a naň krém. Na krém poukladáme ovocie a nato vyšľahanú šľahačku.

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Škvarkové pagáče
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Morčacie stehno na zeleninke
Kurací mix
Rýchly krehký jogurtový koláč
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Vajíčková nátierka
Krémová polievka z ružičkového kelu
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf