Šuhajdy z bielej čokolády

Hodnotenie (4.2/5)
6
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2397
01.06.2018
Čokoládová poleva
Množstvo Ingrediencia
300 g Biela čokoláda
50 g Cera
Poleva
Množstvo Ingrediencia
1 plechovkaSalko
Postup prípravy pre Šuhajdy z bielej čokolády
  1. 1

    Pripravíme si čokoládovú polevu. V hrnci nad parou si roztopíme na kocky polámanú čokoládu a pridáme ceru. Miešame kým sa nám neroztopí.

  2. 2

    Rozložíme si papierové košíčky a do každého dáme trocha pripravenej čokolády. Zvyšíme si aby sme mali dosť ešte na vrch na plnku. V košíkoch necháme chvíľu postáť, aby stuhla a až potom dáme trocha salka a na vrch znova čokoládu. Ak nám v hrnci stuhla, tak ju dáme ešte ohriať nad paru.

  3. 3

    Vrch si môžeme ozdobiť lentilkami, rôznym orieškom alebo nejakým kúskom sušeného ovocia a maškrtíme ;)

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Zemiakové placky plnené Hermelínom
Bravčová panenka a domáce hranolky
Rybacia pomazánka
Šuhajdy so salkom
Plnené šampiňóny
Jablkový hnetený
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Zemiakové placky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf