Šuhajdy z bielej čokolády

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Šuhajdy z bielej čokolády
Kuchár/ka: Mária
videní 1038
01.06.2018
Čokoládová poleva
Množstvo Ingrediencia
300 g Biela čokoláda
50 g Cera
Poleva
Množstvo Ingrediencia
1 plechovkaSalko
Postup prípravy pre Šuhajdy z bielej čokolády
  1. 1

    Pripravíme si čokoládovú polevu. V hrnci nad parou si roztopíme na kocky polámanú čokoládu a pridáme ceru. Miešame kým sa nám neroztopí.

  2. 2

    Rozložíme si papierové košíčky a do každého dáme trocha pripravenej čokolády. Zvyšíme si aby sme mali dosť ešte na vrch na plnku. V košíkoch necháme chvíľu postáť, aby stuhla a až potom dáme trocha salka a na vrch znova čokoládu. Ak nám v hrnci stuhla, tak ju dáme ešte ohriať nad paru.

  3. 3

    Vrch si môžeme ozdobiť lentilkami, rôznym orieškom alebo nejakým kúskom sušeného ovocia a maškrtíme ;)

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Šunka plnená zeleninou
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Maďarský guľáš
Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf