x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Čokoládová torta

Krisztina 

Porcií 0
Minút 120
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 2 212 x
slide

Komentár kuchára

Výborná tortička na oslavu


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Najprv si pripravíme korpus. Oddelíme si žĺtky od bielkov a pripravíme si sneh z bielkov. Potom si vyšľaháme žĺtky. Pridáme 5 PL kr. cukru k žĺtkom. K žĺtkom pridáme 5 PL hladkej múky, štipku soli a kypriaceho prášku. Postupne pridávame holandské kakao. Pridáme bielkový sneh a veľmi jemne zapracujeme zvyšok snehu. Cesto navrstvíme na papierom vystlaný plech a pečieme pri teplote 180 °C zhruba 25-30 minút.

  • Krok 2.

    Či je hotové otestujeme špajľou. Ak po zapichnutí vyjde z cesta čistá, korpus je hotový. Ja som spravila 3x korpus z 15 ks vajíčok. Čiže postup som zopakovala ešte 2x.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept