Medové rezy s kyslou smotanou

slide
  • Porcie: 10
  • Typ : Zložitý
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Danula Vašičková
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Slovenská

Takže jsem měla asi tak tři možnosti. Buďto se ze žalu opít do němoty nebo vykřičet svůj nahromaděný vztek z okna a nebo si prostě obalit nervy tuplovanou dávkou něčeho sladkého...


Potrebujeme: Cesto

  • Krém :

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cesto na medové pláty pripravíme takto : Maslo s medom nechať roztopiť v kastróliku. Nad parou vyšľahať metličkou celé vajcia s cukrom a tenkým pramienkom prišľahávať rozpustenú medovú zmes.

  • Krok 2.

    Potom sňať zo zdroja tepla, pridať sódu a po častiach pridávať múku, kým nie je cesto hladké. Vyklopiť na pomúčenú pracovnú plochu a teraz už len rukami zapracovať do cesta toľko múky, aby bolo pevné, ale pritom tvárne.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.