Pomarančový džús v prášku

Kategória: napoje

Technické údaje

 

Výrobok: pomarančový ovocný džús

Latinský názov rastliny: Citrus Aurantium

Zdroj: Ovocie Citrus aurantium, rastliny Rutaceae

Vzhľad: svetlo žltý prášok, sypký, nespekateľný, bez nečistôt

Potravinová známka

Vôňa: oranžová

Rozpustnosť> 98%

Veľkosť častíc: 80 - 120 ôk alebo prispôsobenie

 

Hlavné výhody a nevýhody

1. Adjuvantná liečba hypertenzie

2. Zvyšovanie účinku vitamínu C.

3. Zníženie hladiny cholesterolu

4. Protizápalové a antivírusové

5. antioxidant

Zdroj: haokangherb


Ingredienciu Pomarančový džús v prášku sme použili v týchto receptoch

Tvarohový koláč s pomarančovým želé
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie