x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Kategória: zelenina

Ingredienciu: Petržlenová vňať sme použili v 68 receptoch

Kuracie prsia so šampiňónmi, Gnocchi

Luxusný jednoduchý a rýchly recept na výborné kuracie mäsko s...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Pečené zemiaky s párkom

Výborné pečené zemiaky s párkom na spôsob živánskej v pekáči....

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Zeleninová s krupicovými haluškami

U nás doma je táto polievka veľmi obľúbená. Robíme ju...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Bravčová panenka v bylinkovej kruste so slivkovou omáčkou a pečenými zemiakmi

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi.

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)

Kuracie plátky v syrovom cestičku a nové zemiaky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4 / 5)

Špagety Carbonára

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Kurací vývar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Vývar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Pečené šampiňóny, zeleninový šalát

Dnes vám ponúkam tip na rýchlu a skoro aj zdravú...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Vývar s celestínskymi rezancami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Vyprážané filé, pyré, šalát a domáci dresing

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Esterháziho hovädzie pečené

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Pstruh na hubovej omáčke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Žemľová knedľa

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Šunkové rolky s chrenovou penou

Výborné šunkové rolky plnená chrenovou penou, podávané s mini bagetkou...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.2 / 5)

Tekvicový prívarok, zemiaky a slaninka

V mojej záhrade sa zvrtam vždy od skorej jari, ale...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Cuketový nákyp so syrom

Slovy klasika..."Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastný". Poslední...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)
TIP výber

Syrové cestoviny so šunkou a slaninou

Vznešene by sa mohli nazývať "pasta Risotto", ale keďže som...

Prejsť na recept

Špagety s hlivou a mrkvový šalát

Konečne sme pojedli všetko mäso po sviatkoch.... Jáj, dobre bolo.....ale...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.75 / 5)

Mäsové guľky s cestovinou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.4 / 5)

Klasický ale výborný vyprážaný syr so zemiakmi

Keď sa doma opýtam "Čo mám dnes variť?".....a dostanem odpoveď......

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.75 / 5)

Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Skvelý hovädzí stroganov s ryžou

Klasický ale vynikajúci hovädzí stroganov podávaný s ryžou je správna...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.25 / 5)

Švédske mäsové guľky so zemiakovou kašou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.9 / 5)
TIP výber

Kuracie kúsky vyprážané v rúre

Kuracie kúsky vyprážané v rúre. Kto by nemal rád vyprážané...

Prejsť na recept

Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Bravčový perkelt s haluškami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Domáci slepačí vývar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.75 / 5)

Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Šošovicová polievka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.67 / 5)

Karbonátky / Fašírky pečené v rúre

Už pár let peču karbanátky v troubě. Ne snad proto,...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.46 / 5)

Hovädzí guláš s domácimi haluškami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.67 / 5)

Syrové špagety s nivou a cesnakom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Zdravé zeleninové rizoto

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou

Tieto mäsové guličky si naozaj obľúbiš. Jednoduchý recept a ešte...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.9 / 5)

Strieborný losos a Batatové pyré

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Plnený chlieb

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Plnené gazdovské zemiaky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi

Je to vegetariánska verzia rezňov ale určite potešia každého.

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.67 / 5)

Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého

Volám ju cesnaková bomba. Keď mám chlapskú smrteľnú chorobu (soplík)...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.42 / 5)

Jahňacie kotlety

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Bravčové špízy

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.6 / 5)

Kurací srnčí chrbát

Šťavnatý, voňavý a báječný srnčí chrbát z kuracieho mäsa. To...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.2 / 5)

Kuracie plnené guličky

Už ste to skúsili? Ešte nie? Tak šup na to...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.6 / 5)

Cuketa plnená Hermelínom

Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.63 / 5)
TIP výber

Karbonátky

Neviem prečo sa to nazýva karbonátky, keď sú to obyčajne...

Prejsť na recept

Francúzky toast

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Ryba s bylinkovým maslom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Špagety s petržlenovou vňaťou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4 / 5)

Šampiňónová omáčka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.27 / 5)

Pstruh s cesnakom a bylinkami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Losos bylinkovou omáčkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3 / 5)

Taliansko bulharské rizoto

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Kuracie závitky so syrom a šunkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Syrová polievka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Pečený kapor na zemiakoch

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.67 / 5)

Pstruh na provensálsky spôsob

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4 / 5)