x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Kategória: korenie

Ingredienciu: Nové korenie sme použili v 43 receptoch

Hovädzí steak s tromi druhmi korenia a hubovou omáčkou

Výborný steak z hovädzej sviečkovice so zeleninou a hranolkami na...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Hovädzie ragú na červenom víne

Za tento skvelý recept ďakujem - Alica Krištínová. Hovädzie ragú...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Zemiakový prívarok

Klasický a starý dobrý zemiakový prívarok. Zvykne sa podávať s...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Bravčový plátok na šampiňónoch s ryžou

Ahojte nas dnes bravcovy platok na sampinonoch a ryza :)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)

Sójové mäso v kari omáčke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Pravý segedínsky guľáš

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)
TIP výber

Hovädzí vývar

Hovädzí vývar - tento krát ako polievka. No náš Hovädzí...

Prejsť na recept

Kurací vývar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Pečené koleno, pečené zemiaky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Fazuľová polievka zo zemiakmi

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Vývar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Koložvárska kapusta

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Vývar s celestínskymi rezancami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)
TIP výber

Srdcia na smotane, kysnutý knedlík

Tatínek si hlídá váhu, takže knedlíky raději moc nekonzumuje, ale...

Prejsť na recept

Mäsové guličky v paradajkovej omáčke

Děcka mají prázdniny a jako obvykle zbylo hlídání na mamince....

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Rolované diviačie plece na zelenine

Vařit pro ty moje dva kluky, to je prostě nádhera....

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Hovädzí vývar, krupicové noky

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Sviečková na smotane

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Diviačie stehno na smotane

ásoby zvěřiny v mém mrazáku se tenčí, takže v skrytu...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Zemiaky na kyslo s fašírkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)
TIP výber

Hovädzie mäso na mrkve

Mali sme doma chuť na hovädzie a tak sme si...

Prejsť na recept

Pečená krkovička, kapusta a knedľa

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Hovädzia roštenka s kôprovou omáčkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.83 / 5)

Šošovicová polievka na kyslo

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)

Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.75 / 5)

Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Sviečková na smotane

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Kuracie mäso na smotane s nokami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.55 / 5)

Morčacie mäso na paprike s cestovinami

Tak tuhle dobrotu si kluci vždycky přejí servírovat na hluboký...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)

Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Fazuľová na kyslo s údeným mäsom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.33 / 5)
TIP výber

Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive

U nás doma veľmi obľúbené jedlo.

Prejsť na recept

Bravčové plátky na pive

Pivo mám rád a keď ho vidím v jedle tak...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Paradajková omáčka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Zelerová polievka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)

Boršč

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Hovädzie v paradajkovéj omáčke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Jelenie stehno na víne

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.5 / 5)

Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.6 / 5)