listok

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.

  • Krok 2.

    Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...

  • Krok 3.

    Pomaly privedieme ingrediencie k varu, trošku osolíme a zredukujeme približne na polovicu.

  • Krok 4.

    Podávame so zemiakmi, ktoré môžme piecť spolu s mäskom, alebo s ryžou, no stačí aj zeleninový šalát, či dobrý chlieb

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept