Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
1 Kg | Diviačie rebrá |
  | Soľ |
  | Čierne korenie mleté |
  | Bobkový list |
  | Cesnak |
  | Sušené huby (napr. lesné hríby) |
  | Borievka obyčajná |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
4 dl | Červené víno (suché) |
4 PL | Brusnicový džem |
2 kocka | Čokoláda na varenie (horká čokoláda) |
Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.
Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...