Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou

Iveta Lapínová

Porcií 5
Minút 120
Náročnosť Stredná

(4.67 / 5)
Videné: 7 656 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.

  • Krok 2.

    Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept