Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
videní 54
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Diviačie rebrá
  Soľ
  Čierne korenie mleté
  Bobkový list
  Cesnak
  Sušené huby (napr. lesné hríby)
  Borievka obyčajná
Brusnicová omáčka:
Množstvo Ingrediencia
4 dlČervené víno (suché)
4 PLBrusnicový džem
2 kockaČokoláda na varenie (horká čokoláda)
Postup prípravy pre Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
  1. 1

    Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.

    foto receptu
  2. 2

    Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...

  3. 3

    Pomaly privedieme ingrediencie k varu, trošku osolíme a zredukujeme približne na polovicu.

  4. 4

    Podávame so zemiakmi, ktoré môžme piecť spolu s mäskom, alebo s ryžou, no stačí aj zeleninový šalát, či dobrý chlieb

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cuketové rezy
Koláč z čierneho piva
Koláčik Zebra ako kvapkaná torta
Losos s hráškovým kuskusom
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Jahňacie kotlety
Bravčové karé na hrášku
Cuketové halušky s cibuľkou a údeným mäsom
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf