Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 1870
29.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Diviačie rebrá
  Soľ
  Čierne korenie mleté
  Bobkový list
  Cesnak
  Sušené huby (napr. lesné hríby)
  Borievka obyčajná
Brusnicová omáčka:
Množstvo Ingrediencia
4 dlČervené víno (suché)
4 PLBrusnicový džem
2 kockaČokoláda na varenie (horká čokoláda)
Postup prípravy pre Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
  1. 1

    Mäso umyjeme, osušíme a pripravíme si ho na noc do chladu... Pridáme soľ, korenie, bobkový list, cesnak, pár sušených lesných hríbov, pár kúskov borievky a toto spolu s par lyžicami oleja akoby vmasírujeme do mäsa. Uzavrieme a dáme na noc do chladničky.

    foto receptu
  2. 2

    Na druhý deň mäso buď grilujeme, niekoľkokrát obrátime, aspoň dve hodiny, alebo ho môžme dať do pekáča, podlejeme trochou vody a pečieme v rúre, tak isto aspoň dve hodiny...

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Domáci vaječný likér
Fazuľová polievka podľa receptu starej mamy
Bravčové špízy
Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
Kuracie prsia s broskyňou
Frankfurtská polievka s párkom
Tiramisu roláda špeciál
Šunka plnená zeleninou
koložvárska kapusta
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie