Grilované rebrá s cibuľkou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Grilované rebrá s cibuľkou
Kuchár/ka: Deni
videní 198
05.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bravčové rebrá
2 PL Horčica
2 PL Čili korenie celé (omáčka)
2 štipka Grilovacie korenie
5 KS Cibuľa (žltá)
1 ČL Fenikel
1 ČL Šalvia
Postup prípravy pre Grilované rebrá s cibuľkou
  1. 1

    Rebrá natrieme horčicou, čili omáčkou a posypeme grilovacím korením.

  2. 2

    Nakrájajte cibuľu na kolieska a posypeme nich fenikelovým práškom a šalviou.

  3. 3

    Rebrá dáme na gril a grilujeme 15 minút.

  4. 4

    Po 15 min. na rebrá rozložíme cibuľu a grilujeme ďalších 10 minút.

  5. 5

    Opečené rebrá s cibuľkou podávame s chlebíkom, kečupom, horčicou alebo dresingom podľa chuti.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Smotanové rezy
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Mexické hovädzie mäso
Hovädzí guláš s domácimi haluškami
Rybacia pomazánka
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Frankfurtská polievka s párkom
Šuhajdy z bielej čokolády
Ryba s bylinkovým maslom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf