Domáci sendvič s perfektnou nátierkou

slide
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme: Sendvič

  • Nátierka :

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Sendvič: Spracované a vykysnuté cesto rozdeliť na dve časti, utvoriť bochníky a nechať ich pod igelitom 10 minút odpočinúť. Potom vytvarovať sendvič. Uložiť na plech s papierom na pečenie a nechať pod igelitom asi 45 minút kysnúť. Pred vložením do rúry potrieť vodou alebo potrieť rozšľahaným vajcom a piecť 25 minút na 180 °C. Po upečení nechať vychladnúť na mriežke.

  • Krok 2.

    Nátierka: V mlieku rozpustíme droždie. Z masla si odrežeme asi 50g a opražíme na ňom múku, zalejeme zmesou mlieka s droždím a uvaríme hustú kašu. Tú necháme vychladnúť. Do zvyšku masla si zašľaháme žĺtky a majonézu. Po častiach pridáme vychladnutú kašu, nadrobno pokrájanú cibuľu, údené mäso, horčicu a citrónovú šťavu podľa chuti, osolíme a okoreníme.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.