Spagetti Bolognese

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 162
14.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Mleté mäso
1 balenie Špagety
2 ČL Oregáno
2 strúčik Cesnak
štipka Soľ
štipka Čierne korenie (mleté)
1 plechovka Paradajkový pretlak
150 g Eidam tehla
1 PL Olej olivový
Postup prípravy pre Spagetti Bolognese
  1. 1

    Mäso opečieme na oleji, pridáme oregáno, pretlačený cesnak, pretlak a koreniny. Podusíme cca 15 minút.

  2. 2

    Špagety uvaríme v slanej vode a ak nebudeme hneď podávať tak premyjeme studenou vodou. Nastrúhame si syr na jemnom strúhadle.

  3. 3

    Špagety dáme na tanier, na vrch dáme omáčku a na ňu nastrúhaný syr.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Gazdovské cestoviny s nivou
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Plnený chlieb
Cuketové placky
Syrové špagety s nivou a cesnakom
Filet z lososa na hráškovom pyré
Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
Zemiakovo klobásový špíz
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf