Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom

Hodnotenie (3/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Roskova Lenka
videní 889
03.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
  Cestoviny (podľa vlastného výberu)
2 KS Avokádo
2 PL Olej olivový
1 hrsť Bazalka (zhruba jeden hrnček)
z 1/2 citrónu   Citrónová šťava
2 strúčik Cesnak (nemusíte ak nemáte radi)
2 PL Píniové orechy (alebo kešu)
podľa chuti štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Na vrch
Množstvo Ingrediencia
 Cherry paradajky
 Píniové orechy
 Hrášok
Postup prípravy pre Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa inštrukcií.

  2. 2

    Medzičasom si dáme všetky ostatné ingrediencie do mixéra. Samozrejme avokádo očistíme a kôstku dáme preč.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Roskova Lenka
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Jelenie stehno na víne
Zemiakový guláš so špekačkou
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Cícerová kaša s miniklobáskami
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Strapačky s kyslou kapustou
Šalát s grilovaným oštiepkom
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Čevabčiči
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie