Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom

Hodnotenie (3/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
videní 143
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
  Cestoviny (podľa vlastného výberu)
2 KS Avokádo
2 PL Olej olivový
1 hrsť Bazalka (zhruba jeden hrnček)
z 1/2 citrónu   Citrónová šťava
2 strúčik Cesnak (nemusíte ak nemáte radi)
2 PL Píniové orechy (alebo kešu)
podľa chuti štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Na vrch
Množstvo Ingrediencia
 Cherry paradajky
 Píniové orechy
 Hrášok
Postup prípravy pre Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa inštrukcií.

  2. 2

    Medzičasom si dáme všetky ostatné ingrediencie do mixéra. Samozrejme avokádo očistíme a kôstku dáme preč.

  3. 3

    Keď sú cestoviny hotové, zmiešame s pestom a dochutíme paradajkami, hráškom a píniovými orieškam. Tak ako máte radi

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Roskova Lenka
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Katov meč - Bravčové na zemiakoch
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Kuracie prsia v krémovom plášti
Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Filet z lososa na hráškovom pyré
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Zemiakový prívarok
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf