Cestoviny s kuracím mäsom a pórom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
videní 529
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie mäso
200 g Bravčový bôčik (údený)
200 ml Olej
1 KS Pór
4 strúčik Cesnak
2 ČL Karí korenie
1 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
2 ČL Sójová omáčka
2 PL Solamyl
300 ml Smotana na šľahanie
500 g Cestoviny
Postup prípravy pre Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
  1. 1

    Kuracie mäso nakrájame na rezančeky osolíme, zasypeme solamylom a dôkladne premiešame, aby sa jednotlivé kúsky obalili. Vo veľkom hrnci necháme na oleji speniť údený bôčik nakrájaný na kocky, pridáme mäso a sprudka orestujeme. Potom pokvapkáme sójovou omáčkou a premiešame.

  2. 2

    Pridáme pór narezaný na kocky a cesnak, posypeme karí korením, soľou a korením, zalejeme smotanou, zakryjeme pokrievkou a necháme na miernom ohni ľahko prebublávať asi 10 minút. Potom prisypeme uvarené cestoviny, premiešame a asi ešte 5 minút pod pokrievkou prehrejeme.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Znojemský guľáš
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Kuracie mäso na sladko čili
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Kuracie na paprike s haluškami
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Špenátová bábovka
Špagety s petržlenovou vňaťou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf