Cestoviny s kuracím mäsom a pórom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1855
08.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie mäso
200 g Bravčový bôčik (údený)
200 ml Olej
1 KS Pór
4 strúčik Cesnak
2 ČL Karí korenie
1 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
2 ČL Sójová omáčka
2 PL Solamyl
300 ml Smotana na šľahanie
500 g Cestoviny
Postup prípravy pre Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
  1. 1

    Kuracie mäso nakrájame na rezančeky osolíme, zasypeme solamylom a dôkladne premiešame, aby sa jednotlivé kúsky obalili. Vo veľkom hrnci necháme na oleji speniť údený bôčik nakrájaný na kocky, pridáme mäso a sprudka orestujeme. Potom pokvapkáme sójovou omáčkou a premiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Vyprážaná parenica plnená šunkou
Tekvicový prívarok, zemiaky a slaninka
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Kuracie plátky (stehná) so šunkou, údeným syrom a tatarkové zemiaky
Plnená paprika
Šošovicový prívarok
Tradičné bryndzové halušky
Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf