Špagety zapečené s mletým mäsom

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Špagety zapečené s mletým mäsom
Kuchár/ka: Danula
videní 202
11.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 balenie Špagety
4 KS Paradajka
100-150 g Anglická slanina
400 g Mleté mäso
1 ČL Soľ
1/2 ČL Korenie
1 štipka Čili korenie mleté (podľa chuti)
2 strúčik Cesnak
kúsok   Bazalka
Postup prípravy pre Špagety zapečené s mletým mäsom
  1. 1

    Paradajky som narezala do kríža, sparila vriacou vodou a olúpala. Na masti som orestovala cibuľu, pridala anglickú slaninu na kocky, mleté mäso a pokrájané paradajky. Možno použiť už lúpané paradajky v plechovke alebo trebárs aj paradajkové pyré. Všetko som osolila, okorenila, pridala som mletú papriku, chilli, cesnak, bazalku a mladé zelerové lupene.

  2. 2

    Zmes som zahustila a do pekáča vrstvila striedavo s uvarenými špagetami. Môžete presypávať aj strúhaným tvrdým syrom. Zapiekala som asi 45 minút.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Špenátová s vajíčkom
Marinované kuracie prsia
Kuracie soté s kari omáčkou
Bravčové soté po temešvársky
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Kuracie prsia so zeleninou
Syrové placky - zemiakové
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf