Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tento recept by som nazval ako silný kompromis na bolonské špagety ! A verte mi ... nehovorím to len takPeter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 2048
07.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Bravčové mleté mäso
3 PL Paradajkový pretlak
2 KS Cibuľa
3 strúčik Cesnak
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
0.5 balenie Korenie Bolonske špagety (podľa chuti)
Bešamelová omáčka
Množstvo Ingrediencia
2 PLMaslo
2 PLMúka polohrubá (najlepšie pšeničná)
2 šálkaMlieko
150 gSyr (tvrdý)
Postup prípravy pre Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
  1. 1

    Cestoviny varíme podľa návodu na obale a scedíme ich.

    foto receptu
  2. 2

    Mäsko s (na kolečka nakrájaným) cesnakom, soľou, korením a s nadrobno nakrájanou cibuľou osmažíme. Potom pridáme 1/3 šálky vody, paradajkový pretlak, bolónske korenie (ak nemáme talianské korenie na bešamelovú omáčku) a varíme na miernom ohni kým nevrie, potom stiahneme plameň.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Skvelý vajíčkový pampúch ako výdatné raňajky
Ovocný šalát
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom
Bebe koláč nepečený
Jelenie stehno na víne
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie