Bolonské špagety

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bolonské špagety
Kuchár/ka: Deni
videní 381
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Soľ
100 g Paradajkové pyre
1 PL Cukor kryštálový
500 g Špagety
2 ČL Špagety korenie
3 PL Olej olivový
3 ČL Červená paprika sladká
500 g Bravčové mleté mäso
6 strúčik Cesnak
2 ČL Oregáno
1 KS Cibuľa
Postup prípravy pre Bolonské špagety
  1. 1

    Na panvici si rozohrejeme olivový olej a speníme na nej na drobno nakrájanú cibuľu do zlatistá. Následne pridáme nasekaný cesnak a minútu opražíme.

  2. 2

    K cibuli a cesnaku pridáme mleté mäso a pečieme tak dlho kým nebude mäso takmer hotové. Mäso osolíme, opepríme a pridáme oregáno. Zalejeme paradajkovým pyré a dochutíme cukrom, korením na špagety a štipkou soli a korením na špagety.

  3. 3

    Uvarené špagety nikdy nepreplachujeme vodou! Len scedíme a pokvapkáme olejom a premiešame.

  4. 4

    Hotovú omáčku premiešame s uvarenými špagetami, dáme na tanier a posypeme nestrúhaným eidamom alebo iným tvrdým syrom.

Zdroj: quorn.co.za
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Koláč z kyslého mlieka
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Hovädzie klobásky so smotanovými zemiakmi
Bravčové špízy
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Špagety zapečené s mletým mäsom
Najlepšia domáca Mortadela
Pstruh na provensálsky spôsob
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf