Bolonské špagety

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1236
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Soľ
100 g Paradajkové pyre
1 PL Cukor kryštálový
500 g Špagety
2 ČL Špagety korenie
3 PL Olej olivový
3 ČL Červená paprika sladká
500 g Bravčové mleté mäso
6 strúčik Cesnak
2 ČL Oregáno
1 KS Cibuľa
Postup prípravy pre Bolonské špagety
  1. 1

    Na panvici si rozohrejeme olivový olej a speníme na nej na drobno nakrájanú cibuľu do zlatistá. Následne pridáme nasekaný cesnak a minútu opražíme.

  2. 2

    K cibuli a cesnaku pridáme mleté mäso a pečieme tak dlho kým nebude mäso takmer hotové. Mäso osolíme, opepríme a pridáme oregáno. Zalejeme paradajkovým pyré a dochutíme cukrom, korením na špagety a štipkou soli a korením na špagety.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: quorn.co.za

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Zemiakové gnocchi so špenátom a kuracím mäsom
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Struková mliečna polievka
Pečený kapor na zemiakoch
Segedínsky guľáš
Filet na kôprovej omáčke
Výborný patizón
Cestovinový šalát
Švédske morčacie závitky s ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie