Bolonské špagety

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bolonské špagety
Kuchár/ka: Deni
videní 322
16.06.2018
Postup prípravy pre Bolonské špagety
  1. 1

    Na panvici si rozohrejeme olivový olej a speníme na nej na drobno nakrájanú cibuľu do zlatistá. Následne pridáme nasekaný cesnak a minútu opražíme.

  2. 2

    K cibuli a cesnaku pridáme mleté mäso a pečieme tak dlho kým nebude mäso takmer hotové. Mäso osolíme, opepríme a pridáme oregáno. Zalejeme paradajkovým pyré a dochutíme cukrom, korením na špagety a štipkou soli a korením na špagety.

  3. 3

    Uvarené špagety nikdy nepreplachujeme vodou! Len scedíme a pokvapkáme olejom a premiešame.

  4. 4

    Hotovú omáčku premiešame s uvarenými špagetami, dáme na tanier a posypeme nestrúhaným eidamom alebo iným tvrdým syrom.

Zdroj: quorn.co.za
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Plnený chlieb
Francúzky toast
Syrové placky - zemiakové
Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Kurací mletý rezeň chrumkavý
Kuracie placky (fotorecept)
Kura na paprike
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf