Gazdovské cestoviny s nivou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 5658
30.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Cestoviny (motýliky alebo špirálky)
1 KS Cibuľa
2 KS Klobása
100 g Slanina
100 KS Šampiňóny
200 g Mrazená zelenina (podľa vlastného výberu)
100 ml Smotana na varenie
2 ČL Soľ (podľa chuti)
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Bazalka
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Rasca (najlepšie mletá)
Postup prípravy pre Gazdovské cestoviny s nivou
  1. 1

    V panvičke alebo hrnci si na rozohriatom oleji oprážime nakrájanú cibuľu, slaninu a klobásku. Pridáme mrazenú zeleninu, osolíme, okoreníme korením, rascou, cesnakom, bazalkou a za občasného podlievania vodou dusíme do mäkka. Pridáme šampióny, chvíľočku ešte podusíme a zalejeme smotanou na varenie. Nastrúhame nivu, najlepšie celý ten trojuholník, necháme rozpustiť a odstavíme.

  2. 2

    Medzi časom sme si v osolenej vode uvarili cestoviny (hodia sa motýliky, makaróny, vretienka...), ktoré sme premyli pod horúcou vodou a scedili.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bloody Mary
Zemiaky na kyslo s fašírkou
Šunková pizza so syrovými okrajmi
Kapustnica s domácou klobásou
Švédske morčacie závitky s ryžou
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Mandarinkové kocky
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie