V hrnci som si rozpustila bravčovú masť a do zlata som si opražila nadrobno nakrájanú cibuľu. Na doske som si na menšie kúsky nasekala kapustu a pridala som ju do hrnca. Krátko som ju oprážila za stáleho miešania. Potom som ju podliala cca 1dcl vody, osolila som ju, okorenila a zakrytú za občasného podlievania a miešania som ju dusila do mäkka.
Zatiaľ čo sa mi kapusta dusila, som si v osolenej vode uvarila fliačky. Uvarené a scedené som si ich nachystala do misky. Udusenú kapustu som odstavila. Tesne pred dokončením som si spražila maslo.
Tam sa píše v ingredienciach : hlavkova kapusta , cibuľa , bravčova šunka ( alebo olej ) , maslo , atď. Nerozumiem ale že , načo tam treba bravčovú sunku? Vysvetlite prosím .
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept