x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pečené šampiňóny, zeleninový šalát

Iveta Lapínová

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Stredná

(4 / 5)
Videné: 7 607 x
slide

Komentár kuchára

Dnes vám ponúkam tip na rýchlu a skoro aj zdravú večeru, ale pokojne si to môžte pripraviť aj na obed. Ja mám veľmi rada vyprážané.... Či mäsko, alebo zeleninku.... Viem však, že zdraviu to nepridá. Tak skúšam nájsť aspoň trošku odľahčené recepty. Vyprážané jedlá môžete pokojne robiť v rúre, či teplovzdušnej fritéze, vôbec to jedlu na chuti neublíži, možno práve naopak....


Potrebujeme: Šampiňóny

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Šampiňóny : Šampiňóny očistíme, opláchneme vodou a nakrájame na hrubšie plátky.

  • Krok 2.

    Obalíme ich v klasickom trojobale. Múka, rozšľahane vajíčko, do ktorého pridáme soľ, mleté čierne korenie a petržlenovú vňať, nakoniec šampiňóny obalíme v strúhanke.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept