listok
Danula Vašíčková

Porcií 6
Minút 50
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 3 171 x
Zapečený bochník

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bochník ostrým zubatým nožom nakrájať zvrchu na kocky, neodkrajovať až úplne dole.

  • Krok 2.

    Do otvorov natrieť časť rozpusteného masla s roztlačeným cesnakom a soľou, nasypať osmaženú cibuľu.

  • Krok 3.

    Nastrkať dovnútra kúsky syra a údeniny, potom celé zabaliť do alobalu a zapiecť v rúre asi 30 minút na 180 °C.

  • Krok 4.

    Ku koncu pečenia rozbaliť, potrieť zvyškom cesnakového masla a vo finále posypať jarnou cibuľkou.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept