Zeleninové francúzske zemiaky

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky uvarime v supke, tak isto uvarime vajka na tvrdo. Mrazenu brokolicu a fazulove lusky som zatiaľ namocila do vody, 1 mrkvu nastruhala a cuketu nakrajala na drobnejsie. Ked už sú zemiaky, ošúpeme,pretlacime do zapekacej misy ako na vianočný šalát, tak isto aj vajka, pridame všetku zeleninu a trochu struhaneho eidamu. Okorenime, osolime a premiešame. Zalejeme smotanou 33% v ktorej sme rozšľahali 2 vajca. Popritlačame a zasypeme struhanym eidamom a na pasiky nakrajanym hermelinom. 180° cca hodinu.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.