Zeleninové francúzske zemiaky

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 830
08.04.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Zemiaky
5 KS Vajce slepačie
1 balenie Brokolica (mrazená)
2 hrsť Fazuľka (lusky)
1 KS Mrkva
1 KS Cuketa
100 g Eidam tehla
1 balenie Smotana na šľahanie
1 KS Syr hermelín
Postup prípravy pre Zeleninové francúzske zemiaky
  1. 1

    Zemiaky uvarime v supke, tak isto uvarime vajka na tvrdo. Mrazenu brokolicu a fazulove lusky som zatiaľ namocila do vody, 1 mrkvu nastruhala a cuketu nakrajala na drobnejsie. Ked už sú zemiaky, ošúpeme,pretlacime do zapekacej misy ako na vianočný šalát, tak isto aj vajka, pridame všetku zeleninu a trochu struhaneho eidamu. Okorenime, osolime a premiešame. Zalejeme smotanou 33% v ktorej sme rozšľahali 2 vajca. Popritlačame a zasypeme struhanym eidamom a na pasiky nakrajanym hermelinom. 180° cca hodinu.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Bravčové medailónky v slaninke
Kuracie soté s kari omáčkou
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Filety pstruha na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie