Pečene zeleninové rizoto

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Děti mi odkývaly, že dneska klidně může být bezmasý oběd, když nemáme tatínka doma. Takže takové odlehčené české zeleninové rizoto byla skvělá volba. "Jen prý aby tam bylo hóóódně sýra", staral se Kuba. Nezapře, že je po mamince...Danula
videní 922
01.04.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300-400 g Ryža (ja používam jazmínovou)
2 PL Bravčová masť (alebo olej)
2 balenie Mrazená zelenina (podľa chuti, ja dnes dala mrazenú zmes s kukuricou a sáčok mrazených zelených fazuliek)
2 kocka Bujón zeleninový (rozpustené v hrnčeku horúcej vody)
2 ČL Soľ
1/2 ČL Čierne korenie mleté
  Korenie (podľa chuti)
  Pitná voda
Postup prípravy pre Pečene zeleninové rizoto
  1. 1

    Ryžu orestovať na masti a vsypať do pekáča, pridať zeleninu, rozpustené kocky vývaru, soľ, čierne korenie a bylinky, dôkladne premiešať a zaliať vodou tak, aby hladina vody bola asi 0,5 cm nad zmesou.

  2. 2

    Cez pekáč pretiahneme alobal, zaistíme vekom a pečieme cca 1 hodinu na 180 stupňov.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Orechový chlieb
Bravčové stehno na zeleninovej omáčke s cestovinou
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Žĺtkové rezy - koláč
Kapor na masle
Kuskus kari kuracie v sezame
Špagety s petržlenovou vňaťou
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Cuketové guličky so syrom Eidam
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie