Pečene zeleninové rizoto

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Děti mi odkývaly, že dneska klidně může být bezmasý oběd, když nemáme tatínka doma. Takže takové odlehčené české zeleninové rizoto byla skvělá volba. "Jen prý aby tam bylo hóóódně sýra", staral se Kuba. Nezapře, že je po mamince...Danula
videní 704
01.04.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300-400 g Ryža (ja používam jazmínovou)
2 PL Bravčová masť (alebo olej)
2 balenie Mrazená zelenina (podľa chuti, ja dnes dala mrazenú zmes s kukuricou a sáčok mrazených zelených fazuliek)
2 kocka Bujón zeleninový (rozpustené v hrnčeku horúcej vody)
2 ČL Soľ
1/2 ČL Čierne korenie mleté
  Korenie (podľa chuti)
  Pitná voda
Postup prípravy pre Pečene zeleninové rizoto
  1. 1

    Ryžu orestovať na masti a vsypať do pekáča, pridať zeleninu, rozpustené kocky vývaru, soľ, čierne korenie a bylinky, dôkladne premiešať a zaliať vodou tak, aby hladina vody bola asi 0,5 cm nad zmesou.

  2. 2

    Cez pekáč pretiahneme alobal, zaistíme vekom a pečieme cca 1 hodinu na 180 stupňov.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Tatarský biftek
Syrovo-šunková roláda
Domáca zmrzlina
Bravčové soté po temešvársky
Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou
Medovníčky ako od babky
koložvárska kapusta
Zapečené kuracie prsia so syrom a zemiakmi
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie