Tradičné bryndzové halušky

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 30 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Janula Szabó
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1.Zemiaky očistíme a nastrúhame najemno. Pridáme k nim soľ. Múku pridávame postupne. Cesto má vtedy správnu konzistenciu, keď nám v ňom ostane stáť varecha.

  • Krok 2.

    2. Slaninu nakrájame a opražíme na panvici.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.