Tradičné bryndzové halušky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 1020
15.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Zemiaky
1 ČL Soľ
300 g Múka polohrubá
250 g Bryndza
200 g Slanina
Postup prípravy pre Tradičné bryndzové halušky
  1. 1

    1.Zemiaky očistíme a nastrúhame najemno. Pridáme k nim soľ. Múku pridávame postupne. Cesto má vtedy správnu konzistenciu, keď nám v ňom ostane stáť varecha.

  2. 2

    2. Slaninu nakrájame a opražíme na panvici.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Chilli con carne
Výnimočné Kuracie placky špeciál
Kuracie závitky so syrom a šunkou
Zemiaky na kyslo
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Domáci KINDER mliečny rez
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf