Krémové hubové (dubákové) rizoto

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 1607
02.09.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Ryža
2-3 hrsť Hríb dubový sušené
3 dl Biele víno
3 dl Vývar (alebo vody)
1 hrsť Sušené paradajky
100 g Parmezán
1 KS Cibuľa
  Olej
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Krémové hubové (dubákové) rizoto
  1. 1

    Dubáky zalejeme horúcou vodou a necháme zmäknúť. Cibuľu orestujeme na oleji do sklovita, pridáme dubáky aj s vodou, prikryjeme ... podusíme asi 5 – 10 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia na čínsky spôsob
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Kôprová polievka
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Schaumrolle alá MIMI
Jablková bomba
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Zemiakové gule plnené údeným mäsom
Smotanové cestoviny s hráškom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf