Domáca parená-kysnutá knedľa

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Zložitá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 1527
19.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Múka polohrubá
125 ml Mlieko polotučné (vlažné)
125 ml Pitná voda (vlažná)
1 ČL Soľ
1 KS Vajce slepačie
2 PL Olej slnečnicový
21 g Droždie (čerstvé)
1 ČL Cukor kryštálový
Postup prípravy pre Domáca parená-kysnutá knedľa
  1. 1

    1.Ohrejeme vodu a mlieko aby boli vlažné. Do misky odlejeme 50ml mlieka, pridáme rozmrvené droždie a pridáme cukor. Necháme vykysnúť kvások.

    foto receptu
  2. 2

    2.Múku preosejeme so soľou do väčšej umelohmotnej misy. Po 10 minútach je vykysnutý kvások.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové na hrášku s ryžou
Bravčová panenka a domáce hranolky
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Bravčové na zelenine s cestovinou
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Živanská
Kuracie mexické soté s ryžou
Hovädzí guľáš
Maslové zemiaky s plnenou paprikou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie