Kapustníky

Hodnotenie (0/5)
0
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Zložitá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kapustníky
videní 59
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Múka polohrubá
3 KS Vajce slepačie
2 dl Olej slnečnicový
4 dl Mlieko polotučné
1/2 ČL Soľ
1/2 kocka Droždie
2 KS Cibuľa červená
1/2 Kg Kapusta kyslá
1/2 ČL Čierne korenie (mleté)
Postup prípravy pre Kapustníky
  1. 1

    1.Vypracujeme cesto zo 600 g polohrubej múky, 3 žĺtkov, 2 deci oleja, 4 deci vlažného mlieka, pol lyžičky soli, rozmrvíme pol kocky droždia. Ak je príliš husté, pridáme mlieko.

  2. 2

    2.Cesto odložíme vykysnúť na hodinku do tepla a medzitým si pripravíme plnku - na oleji osmažíme červenú cibuľu, pridáme na jemno nakrájanú kvasenú kapustu , čierne korenie a dusíme pol hodinu.

  3. 3

    3.Z cesta vytvoríme buchtičky, ktoré naplníme kapustou a pečieme na vymastenom a pomúčenom plechu 20 minút pri 180 stupňoch.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie mäso na smotane s nokami
Chilli con carne
Fliačky s hlávkovou kapustou
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Bolonské špagety alá MIMI
Kôprová polievka
Bábovka s tvarohom a marhuľou
Jednoduchý jahodový koláč
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf