Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 1148
09.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Tagliatelle
1 plátok Losos (1 filet bez kože)
1 KS Cibuľa šalotka
1 strúčik Cesnak
1 hrnček Hrášok (aj mrazený)
  Pažítka (na drobno nakrájané)
  Petržlenová vňať (na drobno nakrájané)
  Oregáno (na drobno nakrájané)
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
200 ml Sladká smotana (33%)
1 plátok Maslo
kúsok   Citrónová šťava (podľa chuti)
2 PL Olej
Postup prípravy pre Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
  1. 1

    Filet z lososa osolíme a opekáme do ružova, vyberieme na tanier, odložíme bokom.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Najlepší nadýchaný perník
Džatky domáce ako od babky
Bravčový perkelt s haluškami
Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
Kôprová polievka
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Sex na tanieri ako výborný koláč
Holúbky - plnená kapusta
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf