Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke

Hodnotenie (4.9/5)
8
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
Kuchár/ka: Iveta
videní 189
09.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Tagliatelle
1 plátok Losos (1 filet bez kože)
1 KS Cibuľa šalotka
1 strúčik Cesnak
1 hrnček Hrášok (aj mrazený)
  Pažítka (na drobno nakrájané)
  Petržlenová vňať (na drobno nakrájané)
  Oregáno (na drobno nakrájané)
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
200 ml Sladká smotana (33%)
1 plátok Maslo
kúsok   Citrónová šťava (podľa chuti)
2 PL Olej
Postup prípravy pre Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
  1. 1

    Filet z lososa osolíme a opekáme do ružova, vyberieme na tanier, odložíme bokom.

  2. 2

    Do výpeku dáme šalotku a cesnak na drobno pokrájané a restujeme zľahka, do sklovita. Rybí filet rozoberieme na menšie kúsky a pridáme k salotke a cesnaku, ešte asi 2 minútky restujeme, pridáme hrášok/ mrazený môžme predvariť, potom zalejeme smotanou, dosolíme, okoreníme a necháme prejsť varom. Odstavíme z ohňa a pridáme plátok masla.

  3. 3

    Cestoviny uvaríme osobitne podľa návodu, scedíme a pridáme do omáčky. Nasypeme bilinky a premiešame... Citrónovú šťavu pridávam až na tanieri, nie každý to má rád.

  4. 4

    Losos by mal byť čerstvý, chladený. Chuť je o niečo lepšia, ale robila som už aj z mrazeného, aj z tresky a je to výborné a ľahké.

  5. 5

    Rýchly obed, či večera. Dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tekvicová polievka
Kuracie prsia s olivami
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Kapustníky
Gordon Blue a zemiakové pyré
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Bebe koláč nepečený
Kuracie prsia plnené špenátom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf