x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke

Iveta Lapínová

Porcií 2
Minút 60
Náročnosť Nízka

(4.67 / 5)
Videné: 8 312 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Filet z lososa osolíme a opekáme do ružova, vyberieme na tanier, odložíme bokom.

  • Krok 2.

    Do výpeku dáme šalotku a cesnak na drobno pokrájané a restujeme zľahka, do sklovita. Rybí filet rozoberieme na menšie kúsky a pridáme k salotke a cesnaku, ešte asi 2 minútky restujeme, pridáme hrášok/ mrazený môžme predvariť, potom zalejeme smotanou, dosolíme, okoreníme a necháme prejsť varom. Odstavíme z ohňa a pridáme plátok masla.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept