listok
Jana Szabó 

Porcií 6
Minút 90
Náročnosť Stredná

(4.33 / 5)
Videné: 7 625 x
Domáce kysnuté langoše

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1. Do vlažného mlieka, vody a cukru rozdrobíme droždie.

  • Krok 2.

    2. Pripravený kvások vlejeme do preosiatej múky so soľou. Necháme cca 3/4 hodinu nakysnúť na teplom miedte.

  • Krok 3.

    3.Cesto dáme na pomúčenú dosku,rozdelíme na 16 ks bochníčkov.

  • Krok 4.

    4.Premiestnime na naolejovanú tácku a necháme ešte chvíľu podkysnúť.

  • Krok 5.

    5.Rozohrejeme si väčšie množstvo oleja a rukou ťaháme bochníčky do kruhu a vložíme do oleja.

  • Krok 6.

    6. Pečieme z oboch strán do zlatista.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept