Domáce kysnuté langoše

Hodnotenie (4.3/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 2212
31.07.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Múka hladká
400 ml Mlieko polotučné
400 ml Pitná voda
50 g Droždie
1 PL Cukor kryštálový
3 ČL Soľ
  Olej slnečnicový (na vyprážanie)
Postup prípravy pre Domáce kysnuté langoše
  1. 1

    1. Do vlažného mlieka, vody a cukru rozdrobíme droždie.

  2. 2

    2. Pripravený kvások vlejeme do preosiatej múky so soľou. Necháme cca 3/4 hodinu nakysnúť na teplom miedte.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Domáci púpavový sirup
Domáci slepačí vývar
Domáci Pribinačik
Fazuľová polievka podľa receptu starej mamy
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Kuskus kari kuracie v sezame
Parádne Lasagne s mletým mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie