Domáce kysnuté langoše

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Domáce kysnuté langoše
Kuchár/ka: Janula
videní 42
31.07.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Múka hladká
400 ml Mlieko polotučné
400 ml Pitná voda
50 g Droždie
1 PL Cukor kryštálový
3 ČL Soľ
Postup prípravy pre Domáce kysnuté langoše
  1. 1

    1. Do vlažného mlieka, vody a cukru rozdrobíme droždie.

  2. 2

    2. Pripravený kvások vlejeme do preosiatej múky so soľou. Necháme cca 3/4 hodinu nakysnúť na teplom miedte.

  3. 3

    3.Cesto dáme na pomúčenú dosku,rozdelíme na 16 ks bochníčkov.

  4. 4

    4.Premiestnime na naolejovanú tácku a necháme ešte chvíľu podkysnúť.

  5. 5

    5.Rozohrejeme si väčšie množstvo oleja a rukou ťaháme bochníčky do kruhu a vložíme do oleja.

  6. 6

    6. Pečieme z oboch strán do zlatista.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Maďarský guľáš
Cuketové guličky so syrom Eidam
Gazdovské cestoviny s nivou
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Šalátová polievka s vajíčkom
Znojemský guľáš
Ryžové placky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf