Zemiakový prívarok

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 712
02.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Zemiaky (väčšie)
1 kelímok Kyslá smotana
2 KS Bobkový list
kúsok   Údená slanina
1 KS Jarná cibuľka
2 strúčik Cesnak
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Zemiakový prívarok
  1. 1

    Zo slaninky odrežeme kožu a dáme ju variť do 1,5l vody. Slaninku rozrežeme na štyri plátky, odložíme bokom. Do vriacej vody pridáme ošúpané, na polovice pokrájané zemiaky. Osolíme, pridáme bobkový list, korenie, cibuľu-bielu časť a cesnak, nakrájané nadrobno.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
Cuketové placky plnené kuracím mäsom
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Srnčí guláš s domácou knedľou
Plnené gazdovské zemiaky
Vajíčková nátierka
Výnimočné Kuracie placky špeciál
Jablkové lievance s jahodovou polevou a šľahačkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf