Vyprážaný syr Niva a zemiaková kaša s restovanou cibuľkou

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Když nevíte co by... Tak co si třeba osmažit Rokfór? Nějak jsem pocítila nutkání ukojit veškeré svoje úchylky najednou. :D :D :D Vím, že to není zrovínka nic zdravého, ale prostě mám ráda smažená jídla. No a k těm prostě neodmyslitelně patří tatarská omáčka. A do třetice všeho dobrého a zlého mám taky móóóc ráda sýry a zblajznu asi všechny vyjma Ementálu, ten mi moc nejede. Takže...Danula
videní 1470
30.04.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
200 g Syr niva s modrou plesňou
  Múka hladká
3 KS Vajce
Domáca majonéza:
Množstvo Ingrediencia
220 mlOlej slnečnicový
1 KSVajce
1 PLHorčica plnotučná
1 ČLCukor kryštálový
1 ČLOcot
1/2 ČLSoľ
1 štipkaČierne korenie mleté
Postup prípravy pre Vyprážaný syr Niva a zemiaková kaša s restovanou cibuľkou
  1. 1

    Nivu nakrájame na cca 1cm silné trojuholníky, obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Keď máme všetky kúsky Nivy obalené, zriedime vajcia lyžicou mlieka (zmes potom lepšie nasiakne do predošlého obalu), prešľaháme, v tejto zmesi každý kúsok namočíme a opäť obalíme v strúhanke. Ihneď vyprážame vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista a ukladáme na papierovú utierku, ktorá odsaje prebytočný tuk.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Špenátová bábovka
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Bravčové na čiernom korení
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Cestoviny s kuracím mäsom
Morčacie na smotane
Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf