Plnené gazdovské zemiaky

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Michaela Kubáň
videní 632
07.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Zemiaky (veľké)
150 g Bryndza
150 g Slanina
150 g Jarná cibuľka
100 g Syr (karička)
50 g Petržlenová vňať (na ozdobu)
6 štipka Čierne korenie
200 g Syr (tvrdý, strúhaný)
Postup prípravy pre Plnené gazdovské zemiaky
  1. 1

    V osolenej vode si uvaríme 6 stredných zemiakov v šupke. Vychladnuté zemiaky prekrojíme, vydlabeme stred, vyberieme a odložíme do misky. Na panvičke si opečieme na drobno pokrájanú slaninu s jarnou cibulkou. Vydlabané stredy zeniakov zmiešame s bryndzou, karičkou pridáme slaninku ,čierne mleté korenie a štipku soli. Zemiaky naplníme zmesou dáme na vrch strúhaný syr a pečieme cca 15 minút -180 stupňov .Ozdobíme vňaťkou.

Pridaj komentár

profil
Michaela Kubáň
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Segedínsky guľáš
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Najlepší krémeš
Marinované kuracie prsia
Nebeská Máňa
Cesnaková nátierka
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Katov meč - Bravčové na zemiakoch
Kakaovo-škoricové osie hniezda
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie