Karfiolové fašírky

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Karfiolové fašírky
Kuchár/ka: Mária
videní 488
27.08.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Karfiol (väčšia hlávka)
2 KS Vajce
100 g Eidam tehla
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
2 PL Strúhanka
1 PL Olej olivový
Postup prípravy pre Karfiolové fašírky
  1. 1

    Karfiol si umyjeme, rozdelíme na ružičky a dáme variť do vody alebo nad paru. Uvarený vyberieme, rozdrvíme vidličkou alebo jemne rozmixujeme, prípadne premelieme cez mlynček a zmiešame s vajíčkami, nastrúhaným syrom, pridáme pretlačený cesnak, soľ a korenie.

  2. 2

    Vytvarujeme fašírky alebo placky, ktoré obalíme v strúhanke a ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Každú placku pred pečením pofrkáme pár kvapkami oleja a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 180°C cca 25 - 30 minút.

Zdroj: femina
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Nepečený BEBE koláč z kyslej smotany
Kuskus kari kuracie v sezame
Plnené šampiňóny
Jogurtová bomba
Skvelá jemná kuracia omáčka
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Segedínsky guľáš
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Karfiolove placky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf