Karfiolové fašírky

Hodnotenie (3/5)
2
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1615
27.08.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Karfiol (väčšia hlávka)
2 KS Vajce
100 g Eidam tehla
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
2 PL Strúhanka
1 PL Olej olivový
Postup prípravy pre Karfiolové fašírky
  1. 1

    Karfiol si umyjeme, rozdelíme na ružičky a dáme variť do vody alebo nad paru. Uvarený vyberieme, rozdrvíme vidličkou alebo jemne rozmixujeme, prípadne premelieme cez mlynček a zmiešame s vajíčkami, nastrúhaným syrom, pridáme pretlačený cesnak, soľ a korenie.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: femina

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pečené morčacie mäsko s pečenou zeleninou
Živanská
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Restovaná kuracia pečeň
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Bravčové karé na hrášku
Kurací mletý rezeň chrumkavý
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf