Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením toto jedlo. Vrelo odporúčam
Videné: 4 696 x
Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na hrubšie pláty. cca pol cm. Ochutíme soľou a peprom. Hermelín tiež nakrájame na plátky. Ten je dobre mať vychladený, lepšie sa krája.
Medzi dva plátky cukety vložíme hermelín, plátok šunky a listy bazalky.
Vajíčka vyšľaháme vidličkou a pridáme štipku soli. Pripravíme si misky s múkou a strúhankou. Pripravené plnené cukety dáme klasicky do troj-obalu (poradie: muka, vajce, strúhanka). Tie smažíme na rozpálenom masle z oboch strán.
Ako prílohu podávame dip z pomazánkoveho masla, pažítky a petržlenovej vňate.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.