Cuketa plnená Hermelínom

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením toto jedlo. Vrelo odporúčamPeter
Cuketa plnená Hermelínom
Kuchár/ka: Peter
videní 425
18.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Cuketa
150 g Syr hermelín
150 g Šunka
2 KS Vajce
2 PL Múka hladká
50 g Strúhanka
1 PL Maslo
4 PL Pomazánkové máslo
1 ČL Petržlenová vňať (podľa chuti)
1 štipka Peper (podľa chuti)
1 hrsť Bazalka (listy)
Postup prípravy pre Cuketa plnená Hermelínom
  1. 1

    Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na hrubšie pláty. cca pol cm. Ochutíme soľou a peprom. Hermelín tiež nakrájame na plátky. Ten je dobre mať vychladený, lepšie sa krája.

  2. 2

    Medzi dva plátky cukety vložíme hermelín, plátok šunky a listy bazalky.

  3. 3

    Vajíčka vyšľaháme vidličkou a pridáme štipku soli. Pripravíme si misky s múkou a strúhankou. Pripravené plnené cukety dáme klasicky do troj-obalu (poradie: muka, vajce, strúhanka). Tie smažíme na rozpálenom masle z oboch strán.

  4. 4

    Ako prílohu podávame dip z pomazánkoveho masla, pažítky a petržlenovej vňate.

Zdroj: ichkoche
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Zapekané gyros s cestovinami
Kakaové palacinky
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Ovocný koláč s tvarohom
Krehké tyčinky z jogurtového cesta
Cestoviny s kuracím mäsom
Živanská
Hovädzí steak na červenom víne s hubami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf