Cuketa plnená Hermelínom

Hodnotenie (4.6/5)
8
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením toto jedlo. Vrelo odporúčamPeter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1823
18.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Cuketa
150 g Syr hermelín
150 g Šunka
2 KS Vajce
2 PL Múka hladká
50 g Strúhanka
1 PL Maslo
4 PL Pomazánkové máslo
1 ČL Petržlenová vňať (podľa chuti)
0.5   Soľ (podľa chuti)
1 štipka Peper (podľa chuti)
1 hrsť Bazalka (listy)
Postup prípravy pre Cuketa plnená Hermelínom
  1. 1

    Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na hrubšie pláty. cca pol cm. Ochutíme soľou a peprom. Hermelín tiež nakrájame na plátky. Ten je dobre mať vychladený, lepšie sa krája.

  2. 2

    Medzi dva plátky cukety vložíme hermelín, plátok šunky a listy bazalky.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: ichkoche

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Zelerová polievka
Mäkkučké linecké koláčiky
Ryba na masle s hráškovým pyré
Domáce rohlíky či rožky
Loďky z lístkového cesta
Bebe koláč nepečený
Miliónova polievka od starkej
Syrová omáčka
Maďarský guľáš inak
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie