Langoše

Hodnotenie (4.3/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Každý rok pravidelne cez leto na mestských trhoch musím mať langoš, bez toho to proste nejde.Deni
Kuchár/ka: Deni
videní 566
10.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
300 ml Mlieko polotučné
0.5 ČL Cukor kryštálový
500 g Múka hladká
0.5 ČL Soľ
42 g Droždie (jedna kocka)
Postup prípravy pre Langoše
  1. 1

    Vlažné mlieko zmiešame s cukrom a rozdrobíme do neho droždie. Kvások necháme cca 5 minút v teple. Múku osolíme a preosejeme do misky. Pridáme kvások a vymiesíme cesto.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: woman.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kakaové esíčka
Džatky domáce ako od babky
Najlepšia domáca Mortadela
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Kurací segedínsky guláš
Šuhajdy so salkom
Kurací srnčí chrbát
Zemiakovo klobásový špíz
Ovocný koláč s tvarohom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf