Francúzky toast

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Francúzky toast
Kuchár/ka: Deni
videní 231
27.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
3 KS Vajce slepačie
6 plátok Plátkový syr
6 KS Chlieb (toasty)
1 hrsť Petržlenová vňať
1 dl Olej (na pečenie)
Obal
Množstvo Ingrediencia
1 PLMlieko polotučné
2 KSVajce slepačie
1 štipkaSoľ
1 štipkaČierne korenie mleté
10 gMaslo
Postup prípravy pre Francúzky toast
  1. 1

    Šesť plátkov chleba namažeme z ľahká maslom. Tri z nich posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a na každý pla´tok chleba položíme 2 plátky syru. Na syr položíme opäť chlieb. Nožom vykrojíme uprostred každého toastu otvor.

  2. 2

    V mise rozmiešame jedno vajce spoločne s mliekom, soľou a korením.Pripravené toasty namočíme do mlieka s vajíčkom a dbamé na to aby sa vajce dostalo všade.

  3. 3

    Na panvici si rozohrejeme olej a obalené toasty z jednej strany opečieme. Potom toasty otočíme a do vykrojeného otvoru vyklepneme jedno vajce. Toasty opekáme tak dlho, až nie sú vajíčka hotové. Podľa potreby môžeme toasty znovu obrátiť, ale dávame pozor aby nám vajce nevytieklo.

  4. 4

    Hotové toasty podávame s čerstvou zeleninou.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kurací mix
Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicovou omáčkou
Bravčová pečeň
Bryndzové pirohy
Pečený králik
Skvelý koláč Dvojfarebná kocka
Struková mliečna polievka
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Tatarský biftek
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf