Karfiolove placky

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1263
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
15 PL Múka hladká
1 KS Karfiol
50 g Eidam tehla
2 KS Vajce slepačie
100 g Strúhanka
  Rasca (podľa chuti)
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Olej (na pečenie)
Postup prípravy pre Karfiolove placky
  1. 1

    Čerstvý karfiol zbavíme listov, hlúbiku a umyjeme pod studenou vodou. Nastrúhame si syr a zmiešame so strúhankou. Vajíčka rozmiešáme v osobitnej miske alebo na tanieri.

  2. 2

    Očistený karfiol uvaríme v solenej vode s trochou rasce do polomäkka. Uvarený karfiol potom necháme vychladnúť.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
Tvarohový koláč s pomarančovým želé
Cisárske trhance inak
Čevabčiči
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Kurací paprikáš
Výborný recept na Španielske vtáčiky
Pivný guláš z teľacieho mäsa
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie