Šošovicový prívarok

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1361
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Cibuľa
50 g Bravčová masť
500 g Šošovica
3 PL Múka hladká
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Ocot (podľa chuti)
Postup prípravy pre Šošovicový prívarok
  1. 1

    Šošovicu premyjeme studenou vodou a namočíme ju aspoň na hodinu do studenej vody. Následne šošovicu uvaríme do mäkka. Po dovarení prebytočnú vodu zlejeme.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: pluska.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Cisárske trhance inak
Špagety s petržlenovou vňaťou
Syrové špagety s nivou a cesnakom
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Zemiakový šalát s domácou majonézou
Krémová tekvicová polievka hokkaido
Kapustnica s domácou klobásou
Ryba na masle
Kuracie rizoto so zeleninou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf