listok
Deni 

Porcií 4
Minút 25
Náročnosť Nízka

(4.75 / 5)
Videné: 10 916 x
Hermelín v zemiakovom cestíčku
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj :

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Olúpeme zemiaky umyjeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. A prebytočný škrob vylejeme.

  • Krok 2.

    Do nastrúhaných zemiakov pridáme vajce, múku, rozdrtený cesnak, soľ a korenie. A premiešaame.

  • Krok 3.

    Na panvici si rozpálime olej. Na panvicu dáme hermelín a polejeme zemiakovým cestíčkom.

  • Krok 4.

    Hermelín v zemiakovom cestíčku opečieme z oboch strán. A ihneď po opečení môžme podávať.

  • Krok 5.

    K hermelínu sa výborne hodia varené zemiaky alebo hranolky s kečupom, tatárskou omáčkou či dresingom.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept