Hermelín v zemiakovom cestíčku

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Hermelín v zemiakovom cestíčku
Kuchár/ka: Deni
videní 490
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Syr hermelín
Cestíčko
Množstvo Ingrediencia
1 KSVajce slepačie
1 štipkaČierne korenie mleté
2 strúčikCesnak
2 KSZemiaky
2 PLMúka hladká
1 štipkaSoľ
Postup prípravy pre Hermelín v zemiakovom cestíčku
  1. 1

    Olúpeme zemiaky umyjeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. A prebytočný škrob vylejeme.

  2. 2

    Do nastrúhaných zemiakov pridáme vajce, múku, rozdrtený cesnak, soľ a korenie. A premiešaame.

  3. 3

    Na panvici si rozpálime olej. Na panvicu dáme hermelín a polejeme zemiakovým cestíčkom.

  4. 4

    Hermelín v zemiakovom cestíčku opečieme z oboch strán. A ihneď po opečení môžme podávať.

  5. 5

    K hermelínu sa výborne hodia varené zemiaky alebo hranolky s kečupom, tatárskou omáčkou či dresingom.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Lasagne s mäsom
Jablkové ružičky
Bravčové mäso so salámou
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Domáci KINDER mliečny rez
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Červená kapusta s bravčovým karé
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf