Bryndzové pirohy

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 3073
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
750 g Zemiaky
200 g Múka hladká
0.5 ČL Soľ
1 KS Vajce slepačie
250 g Bryndza
100 g Maslo
200 g Slanina
  Pažítka (alebo kôpor, cibuľka)
Postup prípravy pre Bryndzové pirohy
  1. 1

    Z hladkej múky, vajec, 300–400 ml vody a štipky soli vypracujte hladké nelepivé cesto. A uvaríme zemiaky.

  2. 2

    Vychladnuté zemiaky olúpeme, rozmačkáme a postupne vmiešame bryndzu. Nakoniec pridejte nasekaný kôp, cibuľku alebo paitkur; časť si nechajte stranou k podávaní.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Fliačky s hlávkovou kapustou
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Kurací segedínsky guláš
Kotlikový guľáš hovädzí bravčový
Švédske mäsové guľky so zemiakovou kašou
Králičie ragú a domáce rezance
Kuracie prsia s bešamelovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie