Tekvicový prívarok

Hodnotenie (4.5/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 922
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Tekvica maslová
1 KS Cibuľa
1 dl Olej slnečnicový
150 ml Smotana na varenie
2 PL Múka hladká
200 g Zemiaky
2 štipka Soľ
2 štipka Čierne korenie mleté
2 KS Biele korenie
Postup prípravy pre Tekvicový prívarok
  1. 1

    Na rozohriatom oleji alebo na masti si do zlatistá opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Tekvicu si očistíme, lyžicou odstránime dužinu s jadrami a nakrájame ju na kocky. Pridáme do hrnca k opraženej cibuli a spolu ešte trocha opražíme. Podlejeme malým množstvom vody a dusíme ju do mäkka. Podľa potreby podlievame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Pečené morčacie mäsko s pečenou zeleninou
Kakaové esíčka
Kuracie mexické soté s ryžou
Jogurtová bomba
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Jablková bomba
Zákusok orechový chlebíček
Kuracie krídelka s tymianom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf