Zapekaný karfiol

Mária Fiľakovská

Porcií 4
Minút 50
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 6 423 x
slide
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Radvarim

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Karfiol rozdelený na ružičky si uvaríme v osolenej vode. Varíme ho tak aby sa nám nerozpadol, nemusí byť úplne mäkký, keďže ho budeme ešte piecť

  • Krok 2.

    Pripravíme si zemiaky na spôsob amerických - okoreníme, omastíme olejom a dobre premiešame. Uložíme do zapekacej misky, ktorú sme si tiež vymastili olejom. Zemiaky rozhrneme po kraji misky a do stredu dáme uvarený karfiol.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept