Zapekaný karfiol

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2009
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Karfiol
250 g Kyslá smotana
3 PL Majonéza
2 PL Horčica plnotučná
150 g Parmezán
1 PL Olej
7 KS Zemiaky
2 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
0.5 balenie Americké zemiaky (korenie)
Postup prípravy pre Zapekaný karfiol
  1. 1

    Karfiol rozdelený na ružičky si uvaríme v osolenej vode. Varíme ho tak aby sa nám nerozpadol, nemusí byť úplne mäkký, keďže ho budeme ešte piecť

    foto receptu
  2. 2

    Pripravíme si zemiaky na spôsob amerických - okoreníme, omastíme olejom a dobre premiešame. Uložíme do zapekacej misky, ktorú sme si tiež vymastili olejom. Zemiaky rozhrneme po kraji misky a do stredu dáme uvarený karfiol.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové soté po temešvársky
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Cookies
Filet na kôprovej omáčke
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou
Obrátené rezne s pyré
Hovädzí steak na červenom víne s hubami
Ovocný šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie