Zapekaný karfiol

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1682
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Karfiol
250 g Kyslá smotana
3 PL Majonéza
2 PL Horčica plnotučná
150 g Parmezán
1 PL Olej
7 KS Zemiaky
2 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
0.5 balenie Americké zemiaky (korenie)
Postup prípravy pre Zapekaný karfiol
  1. 1

    Karfiol rozdelený na ružičky si uvaríme v osolenej vode. Varíme ho tak aby sa nám nerozpadol, nemusí byť úplne mäkký, keďže ho budeme ešte piecť

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Farfalle so smotanovo-brokolicovou omáčkou
Dukátové buchtičky
Čokoládovo - brusnicová torta
Čevapčiči
Jednoduchý jahodový koláč
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Zemiakové gnocchi so špenátom a kuracím mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf