Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou

Hodnotenie (4/5)
2
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1218
31.05.2018
Domáca knedľa
Množstvo Ingrediencia
500 g Múka polohrubá
1 ČL Cukor kryštálový
0.5 ČL Soľ
1 kocka Droždie
1 KS Vajce
1 PL Olej
3 dl Mlieko
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
3 hrsťSušené huby
250 mlSmotana na varenie
3 KSTavený syr (trojuholníky napr.karička)
1 ČLSoľ
1 ČLČervená paprika sladká
1 KSCibuľa
1 dlOlej
2 dlMlieko
2 ČLPetržlenová vňať
Postup prípravy pre Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
  1. 1

    Príprava knedlí: Všetky ingrediencie premiešame a necháme 1 hodinu zakryté kysnúť. Pomúčime si pracovnú dosku a dáme na ňu cesto. Rozdelíme si ho na dve polovice a necháme ešte na 15 minút kysnúť.

  2. 2

    Medzitým si parák vymastíme olejom a pokladáme ho do hrnca, kde máme cca 2 dcl vody. Na parák si položíme najprv jednu polovicu cesta a potom druhú. Zakryjeme a necháme pariť.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie v zemiakovej placke a šalát Coleslaw
Cesnaková polievka
Jablkové lievance s jahodovou polevou a šľahačkou
Strapačky s kyslou kapustou
Pudingová roláda bez múky
Schaumrolle alá MIMI
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Panenka s bylinkami
Škvarkové pagáče
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf