Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou

Hodnotenie (4/5)
2
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1038
31.05.2018
Domáca knedľa
Množstvo Ingrediencia
500 g Múka polohrubá
1 ČL Cukor kryštálový
0.5 ČL Soľ
1 kocka Droždie
1 KS Vajce
1 PL Olej
3 dl Mlieko
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
3 hrsťSušené huby
250 mlSmotana na varenie
3 KSTavený syr (trojuholníky napr.karička)
1 ČLSoľ
1 ČLČervená paprika sladká
1 KSCibuľa
1 dlOlej
2 dlMlieko
2 ČLPetržlenová vňať
Postup prípravy pre Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
  1. 1

    Príprava knedlí: Všetky ingrediencie premiešame a necháme 1 hodinu zakryté kysnúť. Pomúčime si pracovnú dosku a dáme na ňu cesto. Rozdelíme si ho na dve polovice a necháme ešte na 15 minút kysnúť.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob
Domáci kurací Gyros
Živanská
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Plnené bravčové závitky
Mini langoše
Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
Bravčové mäso so salámou
Domáci vaječný likér
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf