Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou

Mária Fiľakovská

Porcií 4
Minút 120
Náročnosť Nízka

(4 / 5)
Videné: 6 146 x
slide
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Radvarim

Domáca knedľa

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Príprava knedlí: Všetky ingrediencie premiešame a necháme 1 hodinu zakryté kysnúť. Pomúčime si pracovnú dosku a dáme na ňu cesto. Rozdelíme si ho na dve polovice a necháme ešte na 15 minút kysnúť.

  • Krok 2.

    Medzitým si parák vymastíme olejom a pokladáme ho do hrnca, kde máme cca 2 dcl vody. Na parák si položíme najprv jednu polovicu cesta a potom druhú. Zakryjeme a necháme pariť.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept