Langoše

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1455
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Múka hladká
150 g Kyslá smotana
1 KS Droždie
200 ml Mlieko
2 KS Vajce
1 ČL Cukor kryštálový
4 ČL Soľ
3 strúčik Cesnak
200 g Eidam tehla
20 g Tatárska omáčka (podľa chuti )
20 g Kečup (podľa chuti )
Postup prípravy pre Langoše
  1. 1

    Múku si preosejeme do misky. Zohrejeme si asi pol pohára mlieka, tak aby nebolo horúce. Do múky urobíme jamku, nalejeme zohriate mlieko, rozdrvíme doň droždie a pridáme čajovú lyžičku kryštálového cukru. Vidličkou jemne premiešame, zakryjeme a necháme v teple kým sa urobí kvások.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Rizoto so sušenými paradajkami
Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Jánošíkov tanier
Mätová omáčka
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Znojemský guľáš
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf